Ne implicam si in proiecte complexe de infrastructura wired sau wireless, supravegheri video pe raza localitatilor, ecrane stradale interconectate si comandate prin intermediul unui server, audit si securitate IT. Orice proiect ai, gasim solutia optima.

Datorita parteneriatelor ce le-am realizat de-a lungul timpului putem oferi aceste solutii la un nivel de profesionalitate inalt.

Colaboram cu furnizori de servicii de internet pentru infrastructurile de mari dimensiuni, cu proiectanti autorizati pe solutii de securitate, dispunem de toate cunostintele necesare pentru a duce la bun sfarsit proiectele incredintate.

Expertiza noastra a fost pusa la incercare in ultimele proiecte it complexe de dimensiuni mai mari, precum acoperirea wireless pe taberele de la Moneasa si Casoaia sau proiectul de supraveghere video pe raza comunelor Livada si Sanleani unde sa realizat infrastructura de peste 9 km de fibra optica si s-au montat 12 camere de supraveghere din care 6 camere LPR.

Ai o idee ? un proiect ce pare imposibil sau greu de realizat ? Solicita-ne parerea si e foarte probabil sa venim cu cea mai optima solutie.

Proiecte IT complexe, retea it video