Mobile Web Design

In zilele de astazi nu trebuie defel neglijat utilizatorii de telefoane mobile. Dupa unele studii in Romania cifra de utilizatori este de ordinul milioanelor. Multi utilizatori, chiar si romani se intereseaza de servicii, produse, locatii direct de pe telefonul lor mobil.

Tehnologia este foarte simpla si accesibila tuturor de aceea multi aleg aceasta varianta. Oare chiar asa este de important un website optimizat pentru telefoane?

Da! Multe telefoane nu pot vedea pagini web obisnuite, standard, fiindca ele sunt adaptate doar pentru computer si din aceasta cauza s-ar putea sa pierdeti un numar destul de semnificativ de potentiali clienti.

Aveti nevoie de o echipa de profesionisti care sa adapteze site-ul dumneavoastra .

design mobil, responsive site

Poate aveti deja un website obisnuit sau doriti sa intrati acum pe piata, noi vrem sa regandim proiectul dumneavoastra in asa fel incat acesta sa fie compatibil pe orice platforma mobila. Deja este adeverit faptul ca platformele mobile pot aduce un profit in plus afacerii dumneavoastra.

Exista doua posibilitati pentru realizarea acestui lucru, putem adapta site-ul dumneavoastra in varianta mobila sau sa concepem unul de la inceput fiind vigilenti la fiecare detaliu si respectand dorintele dumenavoastra.

Noi va provocam sa va largiti orizonturile si sa captati cat mai multi consumatori, pentru aceasta trebuie doar sa ne cereti ajutorul!