Ce este CSS

Cu siguranta ati apreciat de-a lungul timpului diferite platforme virtuale si pagini web pentru aspectul grafic excelent prin care isi atrag utilizatorii. Putini v-au mentionat, poate, faptul ca aceasta judecata de gust este datorata impactului pe care il are CSS, limbajul de stil care defineste layout-ul care apare pe o pagina web.

MaVort3x Webdesign Arad va deschide lumea CSS, explicandu-va avantajele si caracterul vital pe care acest timp de limbaj virtual il imprima realizarii celor mai bune produse si site-uri de care v-ati bucurat vreodata, sub semnatura noastra.

Discutam despre structuri, pozitii si organizari ale imaginilor, continuturilor, textelor si reclamelor vehiculate: in aceasta privinta, CSS este net superior tehnicilor HTML.

cess html webdesign

Pe de o parte, din pricina adecvarii la browserele actuale. Pe de alta parte, CSS este cel mai potrivit pentru formatare, nu pentru organizare a paginilor web.

Pentru web designeri, un asemenea instrument este perfect: stilizarea layout-urilor, autonomizarea acestuia, dar si adecvarea acestora in medii diferite fac obiectul unor experiente reusite in domeniul www.

Singurele probleme apar la adecvarea si prelucrarea CSS-urilor de diferite browsere.
Asadar, care sunt punctele tari si dezavantajele CSS?

Daca doriti un instrument care separa continutul de prezentare, definirea afisarilor si layout-urile dintr-un singur foc, ei bine, CSS este acela.

Adaugati o sintaxa simpla, redusa la selectori si descriptori, si trei moduri de utilizare, cunoscute ca style sheet-uri (externe, interne si inline). Surprizele? Raman cele constituite de adecvarea browserelor la limbajul CSS, deseori surprinse de colaps.

O ultima intrebare pare a fi pertinenta: prin ce depaseste CSS traditionalul HTML? Despartind continutul de prezentare, CSS aduce un atu, spre deosebire de HTML, care a fost proiectat initial special pentru a expune continutul unui document.

Pentru un control full in planul webdesign, HTML nu ofera toate resursele CSS, fiind necesare, de obicei, noi tag-uri incluse pentru a opera modurile de prezentare in stilul dorit.

Cautati simplitate, eficienta si inovatie? CSS este unul dintre raspunsurile pe care vi le oferim ca aliat de nadejde al web designerilor.