WordPress

WordPress

Vort3x Webdesign vine in intampinarea activitatilor de blogging asociate promovarii si comunicarii ofertelor si serviciilor operate de dumneavoastra in mediul virtual antreprneorial.

Probabil v-ati intrebat care au fost „secretele” WordPress in realizarea unui scor favorabil in randul preferintelor utilizatorilor pentru o platforma de succes.

Raspunsul consta in avantajele pe care platforma le-a dezvoltat spre folosul utilizatorilor sai de-a lungul timpului, incepand cu caracterul convenabil, din punct de vedere financiar, al administratii conturilor de blogging.

Deseori, development-ul operat de WordPress este adaptat realizarii rentabile a paginilor web, fiind rareori necesara interventia unui specialist in domeniu webdesign cata vreme se folosesc sabloanele WP, estetice si organizate eficient.

In plus, WordPress incurajeaza autonomia utilizatorilor sai, propunand conturi usor de administrat, si, cel mai important, o posibilitate grandioasa de facilitare a optimizarii pentru motoarele de cautare – SEO. Una dintre manierele de a obtine succes grantat in indexarea Google depinde si de aplicarea unui format wordpress site-urilor pe care le administrati, reusind astfel ca parte dintre clienti sa devina consumatori fidelizati.

Cunoscatorii in domeniu sunt multumiti de tehnicile de backlink si de legaturile create intre sectiunile paginilor web prin tehnici de tip feed RSS- Rich Site Summary. WordPress va ajuta sa deveniti organizati si eficienti in infosfera, incurajand totodata traficul mobil si tehnologiile de tip responsive aplicate paginilor web.

Echipa Vort3x Webdesign recurge in gestionarea si crearea site-urilor sale si la resursele platformelor WordPress, observand adaptarea site-urilor traditionale la acestea in mod inovativ, alaturi de accesibilizarea pluginurilor.

wordpress siete

Produsele obtinute sunt estetice, dinamice si profesioniste.

Ce avantaje mai aduce platforma WordPress utilizatorilor sai? Adaugati adaptarea website-urilor cu format WordPress la campanii de internet marketing, promovarea automata a oricarui continut nou pe conturile aferente din retelele de socializare si o securitate excelenta la care platforma a ajuns, dupa imbunatatiri succesive, in ciuda faptului ca la momentul lansarii sale, acesta era punctul cel mai vulnerabil.

Totodata, WordPress este tolerant si la switch-urile administratorilor web: este o platforma accesibila, asa incat oricine se va ocupa de gestionarea paginii dumneavoastra cu format WP, nu vor fi ivite dificultati.

WordPress va poate sprijini si in realizarea unui blog asociat paginii web a afacerii dumneavoastra: postari care incurajeaza comunicarea virtuala pe diferite teme de interes ale comunitatii antreprenoriale de la care va revendicati pot face brandul dumneavoastra sonor si in formarea unor judecati de opinie!

De ce sa mergem impreuna pe mana formatelor WordPress?

Pentru eleganta, diversitate si siguranta. Un instrument la indemana, pentru un performanta notata cu utilizatori pe masura

Programare PHP

Programare PHP

Inainte ca informatia sa ajunga la dumneavoastra prin prisma browserelor utilizatorilor, interfata este prelucrata printr-un limbaj de programare inovativ, care modifica paginile web inainte de a fi incarcate catre serverul de baza.

Articolul de astazi, propus de Vort3x Webdesign va familiarizeaza cu lumea de dincolo de ecran, prelucrata de aceasta data de PHP.

Intr-o forma creativa, PHP genereaza continuturile HTML pe baza fisierelor existente, creand continuturi accesibile, deschizand sau consultand baze de date ori resurse externe, operand schimburi de conversatii si emailuri sau comenzi.

Ca limbaj de programare server-side, PHP opereaza cu etichete care dlimiteaza continuturi, taguri, coduri sursa si rezultate ale executiei.

O alta caracteristica fundamentala a PHP-ului este supunerea consanta la interpretare, datorita acestui fapt fiind recunoscut ca limbaj de scripting.

Operational este similar codurilor C/C/++ sau programelor de tip Java, insa este un instrument de nadejde al programarilor web.

PHP (Hypertext Preprocessor) vine astfel in intampinarea realizarii unor pagini web dinamice, eficiente, evoluand remarcabil din 1994, cand a fost creeat ca Personal Home Page.

Un program flexibil si eficient, acesta este administrat in Romania de unitatea oficiala PHP din 2002, oferind cele mai bune servicii de consultanta in domeniu. Ca orice produs Open Source, aveti acces la codul sursa.

Pentru persoanele care opereaza constant cu acest tip de programe, diferenta dintre PHP si HTML este esentiala.

De aceea, ori de cate ori regasiti o pagina web exceptionala, trebuie sa va amintiti diferenta dintre cele doua.

Javascript

Javascript

Vi se intampla deseori ca la deschiderea unei pagini web, anumite continuturi sa nu poate fi vazute din pricina unei erori care solicita un o anumita capacitare Javascript? Vort3x Webdesign va explica, in termeni familiari oricarui operator web, care sunt cauzele si ce este, pe scurt, Javascript.

Fiind un limbaj de programare orientat obiect si axat pe prelucrarea prototipurilor, Javascript este cel care permite insertia unor functionalitati in paginile web.

Codurile Javascript sunt cele care sunt rulate de browsere, fiind dezvoltate si pentru obiectele de tip embedded.
Ce ar trebui sa tineti minte despre Javascript?

Nu are nicio legatura cu Java, desi sunt similare ca sintaxa.
Este limbajul preferat pe platforma Windows, in versiunea adaptata ca Jscript, folosit pentru scriptarea unor aplicatii
Este limbajul care manipuleaza reprezentarea obiectelor paginii web.
Acestui program ii datoram dinamica unei pagini web
Poate fi introdus in continutul paginilor web
La rubrica de tip curiozitati, amintim ca prin Javascript putem obtine ora si data computerului utilizatorului
Ofera informatii complete despre actiunea si tipologia browserului

Javascript este remarcabil pentru tipul de interactiune pe care il ofer, pe partea de client, fara a fi necesara trecerea pe server si astfel, lasand posibile legaturile dinamice dintre elementele paginii web.

Cele mai cunoscute serializari ale unui obiect, bazate pe sintaxe de tip Javascript sunt date de JSON, aplicat pentru:

serializarea/deserializarea obiectelor JavaScript, prin linii minime de cod
sustinerea continuturilor de toate browserele
abordarea facila a perechilor nume-valoare.
organizare rapida a obiectelor in JavaScript
sustinut de mute toolkit-uri Ajax si biblioteci JavaScript

In orice caz, Javascript reprezinta solutia optima pentru webdesigneri si programatori in incercarea de a defini interactivitatea si profesionalismul unei pagini web cu priza la public.

Avantajele, deopotriva tehnice si estetice sprijina consistent evolutia grafica a produselor dumneavoastra web.

CMS (Content Management System)

Poate ati auzit de prescurtarea CMS (Content Management System) dar nu ati stiu exact ce inseamna. In romaneste tradus inseamna “sistem de administrare a continutului”.

Sistemul acesta a fost conceput pentru automatizarea cat mai mare a unui continut de website.

cms wordpress

Deci, scopul este sa minimizeze munca programatorilor la administrarea si editarea siteurilor.

CMS-ul este conceput ca sa fie cat mai simplu de utilizat si flexibil pentru orice website.

Daca ai nevoie de o sectiune noua in site-ul tau atunci CMS se va adapta cerintelor tale.

CMS are o solutie pentru orice proiect de-al tau.

Chiar si clientul are posibilitatea de a ordona,sterge, adauga sau edita lucrurile ce apartin site-ului sau prin intermediul CMS-ului.

Ce este CSS

Cu siguranta ati apreciat de-a lungul timpului diferite platforme virtuale si pagini web pentru aspectul grafic excelent prin care isi atrag utilizatorii. Putini v-au mentionat, poate, faptul ca aceasta judecata de gust este datorata impactului pe care il are CSS, limbajul de stil care defineste layout-ul care apare pe o pagina web.

MaVort3x Webdesign Arad va deschide lumea CSS, explicandu-va avantajele si caracterul vital pe care acest timp de limbaj virtual il imprima realizarii celor mai bune produse si site-uri de care v-ati bucurat vreodata, sub semnatura noastra.

Discutam despre structuri, pozitii si organizari ale imaginilor, continuturilor, textelor si reclamelor vehiculate: in aceasta privinta, CSS este net superior tehnicilor HTML.

cess html webdesign

Pe de o parte, din pricina adecvarii la browserele actuale. Pe de alta parte, CSS este cel mai potrivit pentru formatare, nu pentru organizare a paginilor web.

Pentru web designeri, un asemenea instrument este perfect: stilizarea layout-urilor, autonomizarea acestuia, dar si adecvarea acestora in medii diferite fac obiectul unor experiente reusite in domeniul www.

Singurele probleme apar la adecvarea si prelucrarea CSS-urilor de diferite browsere.
Asadar, care sunt punctele tari si dezavantajele CSS?

Daca doriti un instrument care separa continutul de prezentare, definirea afisarilor si layout-urile dintr-un singur foc, ei bine, CSS este acela.

Adaugati o sintaxa simpla, redusa la selectori si descriptori, si trei moduri de utilizare, cunoscute ca style sheet-uri (externe, interne si inline). Surprizele? Raman cele constituite de adecvarea browserelor la limbajul CSS, deseori surprinse de colaps.

O ultima intrebare pare a fi pertinenta: prin ce depaseste CSS traditionalul HTML? Despartind continutul de prezentare, CSS aduce un atu, spre deosebire de HTML, care a fost proiectat initial special pentru a expune continutul unui document.

Pentru un control full in planul webdesign, HTML nu ofera toate resursele CSS, fiind necesare, de obicei, noi tag-uri incluse pentru a opera modurile de prezentare in stilul dorit.

Cautati simplitate, eficienta si inovatie? CSS este unul dintre raspunsurile pe care vi le oferim ca aliat de nadejde al web designerilor.

Optimizare SEO

Optimizare SEO

Ce inseamna SEO?

Unul dintre serviciile oferite de agentia Vort3x, SEO, si anume Search Engine Optimization isi scrie istoria inca din anii 90, inseamnand optimizarea pentru motoarele de cautare si, mai apoi, definind direct profilul profesional al celor care practica asemenea sarcini.

Orice proces de navigare in lumea world wide web incepe prin favorizarea anumitor pagini prin practicile SEO: cu cat serviciile de aceasta natura sunt mai bune, cu atat este imbunatatit traficul virtual pe aceste pagini. Asadar, la prima vedere, raspunsul pentru succes, vizibilitate si perspeverenta in plan virtual este SEO.

O intreaga industrie de advertising si internet marketing se hraneste insa din gestionarile SEO. Maximizand sansele unei pagini web de a fi pozitionata in topul clasamentelor rezultatelor obtinute pentru cuvintele cheie reprezentative, SEO indeplineste o adevarata magie a ranking-ului.

Doua coordonate esentiale ale serviciilor SEO, altminteri indeplinite si in pachetele de servicii personalizate ale Vort3x, fac din aceste practici o cheie a succesului virtual.

Pe de o parte, discutam despre optimizarea interna, de tip on-site sau on-line, asa cum mai este numita, dedicata promovarii directe a unei pagini web prin prelucrari de structura, legaturi interne, titluri, sabloane, ba chiar bannere de advertising.

Experientele utilizatorului pot fi astfel influentate de calitatea serviciilor SEO de tip on-line. Pe de alta parte, nu poate fi neglijata ramura off-site sau off-line optimisation, care testeaza relevanta, semnificatia si „puterea” paginii dumneavoastra in spatiul virtual.

Interactiunile de tip new social media, cautarile de profil care corespund paginii dvs ori mentiunile care o includ genereaza si sustin cele mai bune strategii de promovare in acest sens.

Pentru cunoscatorii in domeniu, SEO este totodata si un test de adaptabilitate: inseamna sa imbunatatesti mereu structura unei pagini web in functie de exigentele si de structurile unui browser sau ale unui motor de cautare, sa transferi criteriile de originalitate si perseverenta in surse ale unor politici strategice de internet marketing.

Maximizarea gradului de satisfactie a utilizatorilor paginii dvs web incepe prin manevrarea strategiilor si instrumentelor SEO.

Castigati notorietate, utilizatori, consumatori, vizibilitate, resurse pentru conservarea si propagarea unui brand: iar discutia poate continua, la sediul agentiei Vort3x Webdesign Arad, in masura in care recurgeti la serviciile de profil sau de consultanta SEO, pe care vi le

Mobile Web Design

Mobile Web Design

In zilele de astazi nu trebuie defel neglijat utilizatorii de telefoane mobile. Dupa unele studii in Romania cifra de utilizatori este de ordinul milioanelor. Multi utilizatori, chiar si romani se intereseaza de servicii, produse, locatii direct de pe telefonul lor mobil.

Tehnologia este foarte simpla si accesibila tuturor de aceea multi aleg aceasta varianta. Oare chiar asa este de important un website optimizat pentru telefoane?

Da! Multe telefoane nu pot vedea pagini web obisnuite, standard, fiindca ele sunt adaptate doar pentru computer si din aceasta cauza s-ar putea sa pierdeti un numar destul de semnificativ de potentiali clienti.

Aveti nevoie de o echipa de profesionisti care sa adapteze site-ul dumneavoastra .

design mobil, responsive site

Poate aveti deja un website obisnuit sau doriti sa intrati acum pe piata, noi vrem sa regandim proiectul dumneavoastra in asa fel incat acesta sa fie compatibil pe orice platforma mobila. Deja este adeverit faptul ca platformele mobile pot aduce un profit in plus afacerii dumneavoastra.

Exista doua posibilitati pentru realizarea acestui lucru, putem adapta site-ul dumneavoastra in varianta mobila sau sa concepem unul de la inceput fiind vigilenti la fiecare detaliu si respectand dorintele dumenavoastra.

Noi va provocam sa va largiti orizonturile si sa captati cat mai multi consumatori, pentru aceasta trebuie doar sa ne cereti ajutorul!

Web design si Grafica

Web design si Grafica

web design si grafica

Un departament solid, cu experienta internationala in operarea serviciilor de web design si grafica, va asteapta la sediul agentiei Vort3x Webdesign, ramura a companiei de traditie Vort3x : in secolul vitezei si al consumerismului, cateva click-uri si imaginea virtuala a unui brand pot face diferenta in cifre pentru destinul unei afaceri care isi probeaza competivitatea si profesionalismul dovedite in lumea internetului.

Multimedia designeri, dezvoltatori web si specifialisti in marketing online implementeaza idei creative, competente, masurabile, in realizarea platformelor web care reprezinta afacerea si spiritul dumneavoastra antreprenorial: la preturi accesibile, ofertante, de la website branding la webdesign, oamenii nostri reusesc sa ofere clientilor nu o imagine, ci un adevar autentic.

Segmentele de web design si grafica reusesc sa va aduca in economia digitala pe pozitii de top daca operam in mod adecvat exigentele si nevoile dumneavoastra la structurile rezonabile si originale care pot face ca lumea de dincolo de ecran sa fie cea favorita de clientii dumneavoastra: avem posibilitatea de a va oferi metodele si tehnicile grafice corecte in promovarea si configurarea brandurilor, magazinelor virtuale, ori ofertelor promotionale pe care le situati la dispozitia partenerilor.

In plus, instruementele web design si aparitiile grafice persuadeaza publicul, deschizand noi nise de consum: Vort3x Webdesign valorifica aceste posibilitati, oferind omului contemporan cele mai bune surse de manevrare a realitatii imediate in spatiul virtual prin facilitarea shoppingului online, formularea unor judecati de gust cu privire la preferintele sale sau la calitatea produselor oferite, gestionarea mijloacelor de diferentiere intre produse si servicii similare, ale unei industrii plurale, cu reprezentanti diversi.

Mizam in descrierea serviciilor originale, pe o tehnica de persuadare originala: convingem clientii prin imagini, va cucerim targetul prin stil, va transformam prezenta in spatiul virtual in aparitii memorabile! Vort3x Webdesign: pentru o viata antreprenoriala in culori!

15iul./21
newsletter - marketing arad

Newsletter

Newsletter

Este foarte important sa mentineti legatura cu clientii dumneavoastra. Lucrul acesta este posibil prin tehnica de comunicare a newsletterului, adica emailul informativ sau promotional.

Acest e-mail de tip newsletter ajunge periodic la grupul de persoane interesate de ceea ce promoveaza afacerea dumneavoastra online.

Rolul newsletterul este oferirea de informatii periodice, actualizate si de relevanta pentru grupul dumneavoastra tinta. Daca nu se va folosii aceasta cale a newsletterul se prea poate ca cei care sunt clienti sa uite cu cine au intrat in contact la un moment dat si atunci alte companii sa atraga clientii dumneavoastra.

newsletter - marketing arad

Acest lucru negativ poate fi evitat daca se va folosii cu succes aceasta modalitate de comunicare si atragere a atentiei.

Este nevoie sa aveti un instrument de mail marketing foarte bun si eficient.

Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba este nevoie sa aveti o platforma de administrare adica un soft de newsletter foarte bun. Noi, Vort3x web-design va putem oferii ajutor fiindca avem un sistem de newsletter foarte eficient si putem oferii garantia ca emailurile vor ajunge acolo unde trebuie.

Newsletterele se pot trimite in doua feluri: cu articole avand un design personalizat sau format HTML avand posibilitatea editarii textelor. Pentru orice nelamuriri legat de aceasta aplicatie ne puteti oricand contacta.